Frankrijk - Vogezen

Sinds 2003 is Gelske Mout iedere zomer in Frankrijk te vinden op ecologische woon-werk gemeenschap Ecolonie in de Vogezen.  Ze geeft mozaïeklessen in het atelier aan de bezoekers van Ecolonie. Een prachtige plek waar je heerlijk buiten kunt werken en genieten van de natuur.  Voor meer informatie, zie www.ecolonie.org.

  • > <  kies een project

kinderfeestje met mozaïek

Een kinderfeestje met mozaïek is een leuke en creatieve middag voor kleine of grotere groepen kinderen in het atelier in Rotterdam-West, bij u thuis of op een andere locatie. Gelske Mout heeft jarenlange ervaring in kunsteducatie. Daarmee weet zij kinderen van verschillende leeftijden enthousiast te maken om creatief te werken. Voor de kinderfeestjes heeft u de keuze tussen een workshop mozaïek (vanaf 6 jaar) of raamhangers maken van tiffanyglas (vanaf 12 jaar) van ca 2,5 uur. De kosten zijn € 17,50 per kind. De jarige is gratis! Neem contact op voor meer informatie.

  • > <  kies een project

mozaïekworkshops voor groepen

Een mozaïekworkshop op maat met familie, vrienden, of als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Het reizende atelier van Gelske Mout komt vanuit Rotterdam naar iedere gewenste locatie. Voor een kleinschalige workshop, maar ook voor grote groepen. Afhankelijk van uw budget en uw wensen zijn er verschillende soorten workshops mogelijk: met z'n allen aan een groot mozaïek werken, of individuele werken naar eigen smaak. Ook wat betreft het te gebruiken materiaal en de technieken is er veel te kiezen voor de mozaïekworkshop. Desgewenst aangepast aan de locatie of een thema. Interesse? Bel of mail voor meer informatie of om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

  • > <  kies een project